8 January 2016

Ready 2016 ?

assalamualaikum and hai gaiss !!

lama wei aku tak menaip dlam blog kekanakan aku ni . hahaha. by the way, dah 2016 gais ! are you serious ? cepat naaa masa berlalu. pantas sekali. so,apa azam korang tahun ni ? aku ni tetiap tahun takde nya nak azam azam baru. kalau aku rasa i want something on that time, so secara automatiknya aku ada azam baru untuk dapatkan benda aku nak.kiranya aku tak perlu lah penjelmaan tahun baru untuk buat azam baru kan. hihihih.

sekarang aku tengah cuti sem and disini aku mengakui antara aku dengan geng aku yang lain aku la manusia pertama yang bercuti hahaha. sebab exam aku habis awal wei. and of course aku menderita awal daripada orang lain. so kira fair la kan ? :p hari ni masuk hari kedua bercuti dan aku tak tahu nak buat apa lalu terupadate la belog ini. muahahaha. nampak sangat masa boring je update belog and masa takda bende nak buat. maaf. kalau tak cuti sem aku memang macam terhimpit dengan assignment and nak revision. tu kalau cuti pendek and weekends. kalau weekdays memang la lagi busy dengan class and lab lagi. pastu nak bahagi masa dating lagi . ehhhh ? hahhaha.


no no. boyfriend letak tepi dulu sebab takde orang nak. kesian kan ? lol hahahaha. busy dengan study sampai aku kadang tak terfikir pasal cerita cinta. heh. (padahal dulu zaman bercinta selalu je fikir) poyo je aku ni. biasalah tu kan. dah stop kisah drama sinetron cinta ni hahaha


2016 ni aku nak tukar header and design belog. umur dah 22 tahun tapi kekanakan tahap tinggi nampak sangat dekat belog aku ni. hahaha. so, cuti kire nya nak fikir design apa header mcm mna lepastu asah balik bakat coding coding template ni pastu kite transform belog. dari kekanakan kepada kewanitaan. hamboiiii gittew kau. hahaha

ok jom start design. and bertemu lagi dalam post akan datang. ok gais ? love yeaa <3
DEAR MY FUTURE MAN,SOMEDAY ,WHOEVER YOU ARE, PLEASE DONT JUDGE ME BY MY MISTAKES, PLEASE JUST CORRECT ME IF I'M WRONG
all copyright© reserved by iqwa-niera 2011-2016