13 May 2015

wuuuuu T_T


assalamualaikum and selamat tengah malam u olls. 

keletihan tidak memudarkan semangat ini untuk menghapdet belog. muahahaha ! but seriously. memang hectic day hari-hari. setiap malam bersengkang mata buat reports and esaimens. dengan kelas lagi, lab, presentation lagi. wuuuuuuu T_T masa tengah lab tu tak terasa penat yang semalam ( focus sangat buat experiment kot. kihkihkih) tp bila dah dekat bilik tu kan. masya Allah sisturrr ! melekat badan aku dengan tilam. AHAAHAHHA. rasa penat tu tak yah cakap . memang ahh penat giler. sakit tengkuk bagai semua baru terasa. 

wahai adik-adik yang belum melalui zaman u , korang pun akan rasa mende ni jugak nanti. best ahh skolah ade homework je. NAK SEKOLAH BALIK BOLEH TAK ? sobs sobs sobs. apa pun, rakan-rakan sekalian yang mengalami keadaan aku ni kan, semoga kita sama-sama kuat okey ? lets finish our study. sikit lagi nak dapat degree ni woiiii ! FIGHTING ! hihihih

errrr belanja gambor sekeping (walaupun ada 4 sebenarnya hahahha) asyik post tak dak gambo je aku kan. hiks.


saje bagi effect blooming acah-acah macam angel sikekkk lol :D

XOXO,
DEAR MY FUTURE MAN,SOMEDAY ,WHOEVER YOU ARE, PLEASE DONT JUDGE ME BY MY MISTAKES, PLEASE JUST CORRECT ME IF I'M WRONG
all copyright© reserved by iqwa-niera 2011-2016