7 April 2015

pendam rasa ni macam mana sebenarnya ?



assalamualaikum and salam midnight u olls :D

tetibe rsa nak merapu dan mengomel dkat belog tersayang ni. hehhee. pernah tak acah-acah happy padahal dalam hati tu sakit sangat dalam jiwa tu meronta nak bagitahu yang diri tengah tak ok ?. i bet semua pernah rasa macam tu kan and me? of course la !!! tapi saya bukan jenis yang tahu luah dekat orang yg saya ni kecik hati atau terasa atau marah dekat org terutama orang yang bertanggungjawab buat saya marah / kecik hati / terasa. adakah saya seorang yang suka pendam perasaan ? (mungkin kot) tahu tak orang yang suka pendam perasaan ni jiwa dia terseksa ? hahaha ! SAYA LA TU ! huarghhhh ! its tough for me :( 

i tried it before nak luah segala dengan orang yg saya terasa tu tpi saya tak dapat tak tahu la kenapa. tapi saya selalu ter"act" yang saya marah atau tak puas hati . tapi, orang tu tak pernah tanya pun kenapa saya tak okey . BHAHAHAHAHAHA. pity niera is pity -_- lepastu saya akan okey la sendiri . kesian tak kesian. tapi its okey la saya dah biasa sangat ok kan hati sendiri lepastu benda yang buat saya terasa atau marah tu pun saya akan kuburkan dalam jiwa yg paling dalam. aicewahhhh. hahaha. lepastu saya selalu terfikir kalau bagitahu pasal apa saya tak okey nanti dapat jawapan 

"itupun nak marah ke? benda macam tu nak terasa? commonlaaa" 

dah kena setepek dah aritu lepastu dah tobat dah nak bagitahu hahaha sampai sekarang. ni makan hati lama-lama habislah hati i ni (ada maksud tersirat dalam ayat ni sebenarnya) 

over betul engkau acah-acah ni mendongak kemain tinggi lagi !
dah selalu makan hati kan kadang rasa macam heartless pulak . macam feelingless gituu. 
"LANTAK LAH NAK JADI APA PUN . TAK KISAH AKU" kata hati

p/s : semoga takdak sapa-sapa terasa hiks ! muahhhh ciked ! 
DEAR MY FUTURE MAN,SOMEDAY ,WHOEVER YOU ARE, PLEASE DONT JUDGE ME BY MY MISTAKES, PLEASE JUST CORRECT ME IF I'M WRONG
all copyright© reserved by iqwa-niera 2011-2016