15 June 2015

Stop !

Assalamualaikum and salam midnight y'alls ! 

Instead of tweeting I choosed to write here hahaha. Still in my final exam's week and there are two more papers left yg gap dia seminggu seminggu masha Allah I mereput tatahu nak buat apaaaaa lol. Study tu hmmmm tggu 2 hri sblum ngehngehngeh short term memory belajo seminggu sbelum pastu lupa jugok :/ 

Iife getting better day by day alhamdulillah. Exam's stress pun dah takde hihihih. Well, nak share story sikek. About reveal other's past story . I cannot brain la people yg suka cerita kisah org lain dekat org yg lain sedangkan benda tu dah berlalu kot ! Who are you to expose others past ? Macam la engko takda story masa silam kan. Org lain mati²  nak lupa engko sedap² share mende tu dgn org lain yihhh hati bermasalah ke apa 

For me, benda yg dah berlalu ni takyah la nak ungkit bagai. Kau even tahu someone's punya kisah dedulu takyah la nak canang sana sini nampak sangat penyibuk tu. Kisah kan pasal kisah lalu diri kau je boleh tak ? Stop pretending kau mcm angel plisss . everyone has their own story so respect ! Clean your heart from the evil things insha Allah life will be better :) sesame jom ^^,

K. Cukup merapu genait ! XOXO

8 June 2015

Ceritera jiwa




Tuhan kata lepas,
Maka kamu kena lepaskan. 

Cerita bahagia telah pergi,
Tetapi cerita yang lebih bahagia akan datang nanti. 

Percayalah :')

(Mady, 2015)

Rest in peace , broken soul



xoxo
DEAR MY FUTURE MAN,SOMEDAY ,WHOEVER YOU ARE, PLEASE DONT JUDGE ME BY MY MISTAKES, PLEASE JUST CORRECT ME IF I'M WRONG
all copyright© reserved by iqwa-niera 2011-2016