24 May 2015

NO MORE


assalamualaikum 

its been a few days since i last updated my blog. lack of free time guys. i was so exhausted almost everyday but yeah i still can through it with Allah's help alhamdulillah :) 

I AM FRAGILE. yes i am *hands up* why so easy to cry why so easy to touch why so easy to offends but im not that type of girl yg easy tu get mad. im so thankful for that. ( but if i get mad, i will really mad -_- ) 


to be a human. tipu la tak pernah benci orang. serious tipu ! and i know its not a good things kn. who i am untuk benci manusia lain. kenapa benci ? sebab she/he did something yang memang perlu dibenci ? i once dislike this one girl like seriously dengar nama dia pun memang buat selera makan hilang serta-merta. and this thing memang sangat baru, for those friends yang tau kisah tu they will said "kalau aku yih aku memang tampar je perempuan tu" "ehh dia tu perempuan dia tak tahu ke perasaan perempuan macam mana?" and sooo on. well women like usual memang penuh emosi. i will not deny it because im a woman so i know :)


yaaa aku memang sangat-sangat la tak suka tapi bila aku fikir balik i have no right untuk benci orang. memang takda ! benci orang maksud dia your heart is not clean enough #DEEP. guys, biar orang buat kita jangan kita buat orang. im in a process untuk menghilangkan segala perasaan yang kurang enak dalam hati untuk that girl. and you, whatever you did to me, i always pray Allah will open my heart to forgive you. 


death come without warning or some people cannot detect the sign so to die while your heart full with hatred ohh i cannot imagine that. and insha Allah no more perasaan benci or tak suka or sakit hati for anyone and i hope siapa-siapa yang aku pernah sakitkan hati dapat maafkan aku jugak, im a human too. you cannot run from doing wrong. lets forgive each other bebeh. 


xoxo

1 comment:

fifie feyca said...

be strong fighting!!

DEAR MY FUTURE MAN,SOMEDAY ,WHOEVER YOU ARE, PLEASE DONT JUDGE ME BY MY MISTAKES, PLEASE JUST CORRECT ME IF I'M WRONG
all copyright© reserved by iqwa-niera 2011-2016