6 February 2015

2015

assalamualaikum and happy holiday you alls !

lama gilaaaaa xmenaip oi ! last year kot last update . perghhhhh ! its not that im too lazy for updating my blog but i was too busy with my 3rd semester. ada sekali tu sampai menangis nangis sebab esaimen and quiz were double. ehe. biasala tu kan student life jgn manja sgt okey. tak hidup la kau kalau manja sangat. hahahaha. ni dduk dduk update sambil tengok tv sbenarnya hahaha waiting for MLM kot weheeeee !ok ckup cerita sampingan.



time flies faster haaa its 2015 now. and of course in my list (every year ) i want to be a better than before. insha Allah :) lepastu kan lepastu ada tambah list baru kihkihkih I WANT TO USE MY HEART LESS power tak power ayat ? kan bagus ada emoji wasep senang nak express feeling hahaha.hati ni kan kena tahu control okey. perasaan akan selalu connect dengan hati. okey hati maka feeling would be okey as well. and i promise to myself to use my heart less to prevent the pain to avoid the hard feeling and to resist the things that can knock me down. be careful what you set your heart upon for :') . belajar dari pengalaman itu sgt la penting. make we realized many things kan kan. dah makin banyak tahun belajar ni kena makin focus dah subjek tu mmg dah makin killer so study kena focus lebih dah tak boleh dah nak santai bagai *menangis* apa pun live your life okey.simpan la segala kenangan tu nnti mesti rindu and oh ya JANGAN LUPA CAPTURE THE MOMENT AMBIK GAMBAR OKEY . hiksssss. 


=> ok dah nak main dah mlm ni kena berundur dulu. gedbaiiiii *lambai tangan*

nota : jep sepahtu tu hensem kan? hahahaha 
DEAR MY FUTURE MAN,SOMEDAY ,WHOEVER YOU ARE, PLEASE DONT JUDGE ME BY MY MISTAKES, PLEASE JUST CORRECT ME IF I'M WRONG
all copyright© reserved by iqwa-niera 2011-2016