18 August 2013

hangout seharian

assalamualaikum wbt 

pegang penyapu. sambil sapu habuk . hikhikhik. rajin nak update blog and idea pon scra kbtulan dtg. depan laptop lah aku nak update blog aku yg slalu xbersapu nie. :p fuhhh! and before that. aku nak ingtkan yg entry kali nie byk gambar. so,kalau loading lama tu.maafkan hamba yer. :D akhirnya . dalam plan yg singkat. aku and kawan2 sch mnengah dulu dpt jugak berjumpa. memang rezeki kami lah berjumpa nie. kebetulan semua pon mcm free and dpt dtg. even event ni mcm mengejut. unexpected reunion ^^ . mula2. kitorang bertiga jer rancang nak jalan. tpi mamal tetiba plak dpt idea nak ajak semua. so. alhamdulillah. menjadi jugak. 

bertiga-tiga.

ni kami bertiga. yg gila-gila.but kami syg each other :) mmuaahhh! and TADA! 
atie.atyn.mama.nas.lol.niera.nana
 kami beramai-ramai. x-smeshian 0711 budak-budak sndakan. errr.panjang pulak nma yg ak kasik tu yer. hahaha :p

well.muka ceria.
gambar kat atas tu kami ambik masa dkt pasar. tngah jalan-jalan.and lagi tepat.shopping.tpi ak xda beli satu apa pun. FRUST. beg yg aku nak dah xda. wuuuu :'( xpa.maybe bukan rezeki aku kan.after. kami ke pizza. masa tu dah dekat asar okeyy. cepat jer masa tu berlalu. then kitorang pergi pizza. tpi tnggl berlima. dua lagi xdpt ikut. 

nas tlong order utk semua. 
lama kot kami fikir nak makan apa. kesian abg pizza. :p




okeyy. abaikan. 
makan. makan. makan.story mory. its time utk balik! sedih okeyy. xslalu dpt hangout ramai-ramai nie. aku balik. mama ambik. hhehe. after tu hntr abg long ke airpot. dah nak blik kl. kerja. dan. dan. tetiba plan tngok wyng bersama kkak. adik and kawan kkak. mcm xpndai pnat pulak aku kn? hihihihi. 

rey.adik.me
with kak py
mengada k mengada. hahaha 

semua tu muka-muka before masuk hall. sekali dah habis movie xdenya muka mcm tu. semua muka terkejut. tengok cerita hantu.THE CONJURING. kkak and adik ak blum nmpk hntu dah teriak. feeling2 tngok cerita hntu masa malam kot. hikhikhik. but. aku masa tu.seriously. MENGANTUK. rasa mcm nak balik jer. tidur. tapi aku truskan jer tngok. tapi. hantu dia mmg buruk la. di ulangi. BURUK. hhahaha. dan aku tngok jugak movie tu tnpa tidur. :p

fuhhh! panjang jer entry aku. pdahal. gambar yg byk. ngehngehngeh. setakat tu jer la.tataa u olls. nite! 
DEAR MY FUTURE MAN,SOMEDAY ,WHOEVER YOU ARE, PLEASE DONT JUDGE ME BY MY MISTAKES, PLEASE JUST CORRECT ME IF I'M WRONG
all copyright© reserved by iqwa-niera 2011-2016