5 August 2013

wishing you early :)

assalamualaikum wbt. 

 helllo uolls. ! raya nak tiba! raya nak tiba! tapi. ramadhan akn pergi. :'( semoga kita akan bertemu ramdhan tahun akan dtg. insha Allah. uolls. esok sya dah nak balik kg. yeyeyeye. blik kg. yeyeye blik kg. hihihi. dan. kat kg tu seriously. mmg xda line internet and henfon kat rumah. just area sch je ada line segala. so. sya nak wish awal dkt korang semua. selamat hari raya aidilfitri! tadaaa my kad raya. (konon jer kad raya) hahaha. and maybe this is my last post before going back to kampung! (jgn sedih2 taw) hehehe. 


kepada yang mengenali diri ini xkira d alam maya atau pun dunia yg fana nie. jika ada salah secara xsngaja. ayat yg menyakitkan hati. and sebagainya. sya mnyusun 10 jari memohon kemafaan dari awak-awak semua. *sedih pulak rasa hati* hukhukhuk. selamat berbahagia di lebaran yang menjelang tiba. .jaga diri. jaga hati. most important. jaga iman :) 

kalau ada sumur di ladang,
boleh saya menumpang mandi,
kalau ada umur yg pnjang,
semoga bertemu ramadhan lagi :)

DEAR MY FUTURE MAN,SOMEDAY ,WHOEVER YOU ARE, PLEASE DONT JUDGE ME BY MY MISTAKES, PLEASE JUST CORRECT ME IF I'M WRONG
all copyright© reserved by iqwa-niera 2011-2016