16 June 2013

i'm back

assalamualaikum wbt 

beberapa hari menyepi dari dunia blog ini. aiseh. hukhukhuk. baru daku mengerti. ingat senang ker nak jadi blogger? hewhehwhew. jadi blogger nie. mesti pndai nak karang ayat. ayat2 yg comel. jadi pmbaca pun trasa comel . hewhewhew. xla. susah nak jadi blogger. kadang tu xnaw nak post apa. serious. mcm aku! ahahaha. then sometimes. dah ada entry xtaw plak nak letak title apa. oh! sungguh comel . eh. cakap2 cenggini. mcm lah aku blogger feymes. langsung tidak. haiihh perasan k perasan. ok. 

mcm melampau pulak yer gambar tu. hohohoh. watever la. janji ada gambar. :) ahahaha. 


heh? tetiba pasal reunion. xda kaitan sungguh dgn intro mengada aku. maaf la yer. ahahaha. ok! HIGH SCHOOL REUNION. yeah! masa cuti2 nie la. nak buat reunion dgn kawan2 masa kat skolah menengah dulu. tpi. memandangkan saya bersekolah yg beratus2 kilometer dri rumah. so, reunion nie just untuk kawan2 sekolah yg same area tmpat tnggl jer. SANDAKAN . tinggal sandakan sekolah kat kota kinabalu. yeah. kami sungguh comel. ahahha. (nak muntah) ingat senang ker nak buat reunion?? hukhuhkhuk. ha'a. baru ak taw bkan snang.:/ ok. kitorang ada masa seminggu nak plan. oh. masa yg sgt cepat berlalu. nak reunion bulan posa. siang2 xbole nak makan. hewhehwhew. btw. kawan2 yg ambik diploma dah hbis cuti dah kot.so, here. the right time. ap pun. insha Allah. kita merancang. Allah tntukan. hihihihi. harap2 lah reunion nie berjalan lancar. nnti bila dah reunion saya taip entry panjang2 yer. (mcm la org nak bca sgt) perasan lagi. -__- ahahaha. apa pun .doakan lah. plan kitorang berjaya. nak jumpa kawan2 sekolah. rindu. ^^

amin..

-end-
DEAR MY FUTURE MAN,SOMEDAY ,WHOEVER YOU ARE, PLEASE DONT JUDGE ME BY MY MISTAKES, PLEASE JUST CORRECT ME IF I'M WRONG
all copyright© reserved by iqwa-niera 2011-2016