17 September 2013

update. update. update.

assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera semua *skema gituuu* :p

wuuuu. tngok blog i. tngok. tngok. *menangis laju2*  gara2 tukar template. nak ubah warna bagai. jadilah macam bgne. kaler putih. dan tanpa header. miahahahha. xtaw mcm mna nak hilangkan header putih if kita tambah background. dah cuba k tutorial berbagai2. but xstill. result dia ttap sama. dan akhirnya membuat keputusan membiarkan blog ini menjadi rupa seperti kertas A4 sahaja. hohoho.putih suci bersih la katakan. ok. stop cerita pasal blog i yang dah jadi rupa mcm nie. hari ni. supposed tu ada kelas. tapi. dan mmg pun still ada kelas. cumaa. jam 11 mula. so, me. here. still bersenang lenang d atas katil :p. dan membahagiakan. hari nie stu kelas je. *lompat bintang* hahahah. hari ni. plan nak makan. makan. makan. wuuu. kerana. during i type2 entry. perut tersangat lah lapar. dah menangis2 dah perut akuuuu.agak hiperbola di situ :))) miahahha. mcm karut marut entry aku kali ini. well. my blog. suka hati la kan? ngehngehngeh. okokokoko. sblum merapuhan bertambah tahap tinggi. i stop menaip di sini. for u olls. have a nice day today. jadikan hari ini lebih baik dari semalam. insha Allah. ^^


ini adalah pusat sepilok baru. eh? hahaha. akceli. this view is dari tingkap bilik aku. dan what you expect apa yg ada dlm hutan nie? monyet. yess. sungguhhh. bagi students yg xpernah pgi sepilok. xyah pegi kot. kat kolej kediaman aku ada jer monyet berkeliaran . :p kbai~ 

No comments:

DEAR MY FUTURE MAN,SOMEDAY ,WHOEVER YOU ARE, PLEASE DONT JUDGE ME BY MY MISTAKES, PLEASE JUST CORRECT ME IF I'M WRONG
all copyright© reserved by iqwa-niera 2011-2016