24 June 2013

syg mamal and atyn

assalamualaikum wbt


alhamdulillah. hari ni c comel ini masih bernyawa dan boleh menaip entry and terus berbakti sbgai hamba Allah.insha Allah. hari ini i should be in school. wuuuu. :( ttapi. oleh krana kesihatan yg tdak mengizinkan serta beberapa masalah tertentu. delay ke hari lain. (mcm nak naik flight pulak dah ) ahahaha. even still dlm keadaan yg xsihat but i'm here in front of my laptop untuk menghupdate blog. huihuihuihui. :))) 
semalam bertemu permata hati (mamal use this words to described us.terharuuu:/) mamal and atyn :) nak update smlam tpi mmg ak dok tergolek kat atas katil tu awal weh. nak buat 1 mende pon langsung xlarat. huhuhu.


jumpa atyn after setahun lebih taw. nak gambar perasaan gembira tu ya Allah. tuhan jer taw. bila kitorang bertiga dah sampai nak jalan kat pasar mnggu konon. tpi mamal yg tngah kebulur nak gi makan. hewhewhew,. tngah mkn roti canai tu cerita2. mmg xbrubah langsung telatah kitorang. tahan2 gelak. kat restoran tu ramai org. malu pulak nak ktawa lebih2. ketawa yg biase kitorang buat limited kat dalam dorm bilik jer. ahahah .



ok. ini gambar lama. smlam kitorang ambik gambar guna kamera atyn. so, tnggu budak tu hupdate blog baru copy nnti. hewhewhew. btw, thanks my syg2 semua for a happy day. jalan ke sana ke sini. mncari brg2 raya utk mamal. kasut jer beli. baju blum lagi. nnti sambung cari dgn umi yer mamal. hehehe. i love u awak-awak semua krna Allah. semoga ukhuwah terjalin hingga ke syurga. :) Even kt bandar ramai org. kami yg cntik2 nie ttap jgk semangat menziarahi butik2. ahahha. nasiblah bila nak balik tu baru plak hujan turun. alhamdulillah. insha Allah nnti bertemu lagi ^^ hohoho

I LOVE BOTHS OF YOU FOR THE SAKE OF ALLAH ^^
aku beli payung kaler purple ada renda2 tepi. cantik. dan aku suka *tetiba* hehehe

1 comment:

Princess Ryrie said...

nice blog.done follow u.

DEAR MY FUTURE MAN,SOMEDAY ,WHOEVER YOU ARE, PLEASE DONT JUDGE ME BY MY MISTAKES, PLEASE JUST CORRECT ME IF I'M WRONG
all copyright© reserved by iqwa-niera 2011-2016